Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε με τους παρακάτω τρόπους :

1. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

 

Βήμα 1

  • Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες κατηγορίες.

Βήμα 2

  • Πατήστε το κουμπί «Στην Παραγγελία» στη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. ( Για παράδειγμα:)και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό [Καλάθι Αγορών] σας.

στην παραγγελία

 

Βήμα 3

  • Όταν τελειώσετε τις αγορές σας, πατήστε στο σύνδεσμο το Καλάθι που βρίσκεται στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης και μετά το κουμπί Προβολή Καλαθιού, θα μεταφερθείτε στην σελίδα του καλαθιού σας όπου εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την αναλυτική χρέωση της αγορά σας.

Βήμα 4

  • Εφόσον συμφωνείτε με την αναγραφόμενη χρέωση που θα εμφανιστεί, πατήστε Ολοκλήρωση Παραγγελίας.

ολοκλήρωση παραγγελίας

 

Βήμα 5

  • Στην επόμενη σελίδα συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και πατήστε το κουμπί Αποστολή Παραγγελίας για την ολοκλήρωση της. Ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας θα λάβετε ένα ενημερωτικό email επιβεβαίωσης.

αίτημα παραγγελίας

2. Τηλεφωνικά

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελίας σας επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2121064244 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες. (Διευκρίνιση: παραγγελία για περισσότερους από 3 κωδικούς δεν δεχόμαστε, για την αποφυγή λαθών.)

Η εταιρία μας εμπορεύεται πληθώρα προϊόντων. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια από τα προϊόντα να μην υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν θέλετε να μας παραγγείλετε ή να προσθέσετε στην παραγγελία σας κάποιο προϊόν που δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.